Έτοιμο για ΠΑΟΚ το γήπεδο του Πανθρακικού! (pics)

Έτοιμο για ΠΑΟΚ το γήπεδο του Πανθρακικού! (pics)

bet365

Εντατικά εργάζονται οι άνθρωποι του Πανθρακικού, προκειμένου να έχουν έτοιμο το γήπεδο για την αναμέτρηση του Σαββάτου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με τα... μούτρα στην δουλειά έχουν πέσει οι άνθρωποι του Πανθρακικού, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να έχουν έτοιμο το γήπεδό τους για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή στο «ΔΑΚ Κομοτηνής» γίνονται έργα, προκειμένου να αντικατασταθεί μέρος του χλοοτάπητα, με την εικόνα που σας παρουσιάζει το gazzetta.gr από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης», να φανερώνουν πως υπάρχει θεαματική αλλαγή.

Το γήπεδο έχει... γεμίσει και δεν θυμίζει σε τίποτα τον βάλτο που είδαμε πριν μερικές μέρες, όταν αναβλήθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό. Σημαντική είναι η βοήθεια του καιρού, ο οποίος είναι σαφώς βελτιωμένος και επιτρέπει τα έργα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να δηλώνουν αισιόδοξοι, αφού μόνο αν δούμε τεράστιες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, θα υπάρξει... πρόβλημα για το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα