Κι άλλες αποζημιώσεις για Ρανιέρι

Κι άλλες αποζημιώσεις για Ρανιέρι

Gazzetta team
Κι άλλες αποζημιώσεις για Ρανιέρι

bet365

Δύο ακόμη συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι αξιώνουν αποζημιώσεις από την ΕΠΟ, με την οποία είχαν υπογράψει συμβόλαιο. 1,8 θα φτάσει το συνολικό κόστος της θητείας του Ιταλού στον πάγκο της εθνικής ομάδας για 4 ματς.

Όπως αναφέρει η Live Sport, είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι ο 64χρονος τεχνικός θα έχει συνολικά τρεις συνεργάτες. Τον βοηθό του Πάολο Μπενέτι, τον γυμναστή Αντρέα Ατσαλίν και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τζόρτζο Πελιτσάρο. Ωστόσο, προέκυψε στην πορεία ότι ακόμη ένας γιατρός με ειδικότητα οστεοπαθητική και ένας αναλυτής αγώνων – σκάουτερ είχαν επίσης υπογράψει συμβόλαια με τον Γιώργο Σαρρή.

Στη μοναδική συνάντηση που είχε κάνει ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ με τον Ρανιέρι και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Βούρβαχη, είχε γίνει η προφορική συμφωνία ότι ο γιατρός θα πληρωνόταν με 1000 ευρώ κάθε φορά που θα ερχόταν στην Αθήνα. Το θέμα είναι όμως ότι η προφορική συμφωνία έγινε συμβόλαιο.

Μ' αυτά και μ' αυτά, το συνολικό κόστος της παραμονής του Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής για τέσσερα μόλις παιχνίδια, ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ, με 1,1 να είναι το ποσό για τη θητεία του στο πόστο του ομοσπονδιακού και 200 χιλιάδες οι νόμιμες προμήθειες των μάνατζερ που μεσολάβησαν, συν την εφορία.

 

Τελευταία Νέα