Ιντερ - Τσεζένα 1-1

Ιντερ - Τσεζένα 1-1

bet365

Οι Νερατζούρι έμειναν στο 1-1 με την Τσεζένα στο «Μεάτσα» και οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μειώνονται κατά πολύ.

Στο -6 από την 5η θέση πριν την έναρξη του αγώνα με την Τσεζένα, για την Ιντερ ήταν υποχρεωτική η νίκη ώστε να συνεχίζει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Ειδικά από την στιγμή που δυσκόλεψαν τα πράγματα μέσω του Europa League μετά την ήττα με 3-1 από την Βόλφσμπουργκ. Το ίδιο, τελικά, δυσκόλεψαν και μέσω πρωταθλήματος για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που είδε την Τσεζένα να προηγείται στο Μιλάνο και παρά την ισοφάριση νωρίς στο δεύτερο μέρος με τον Παλάσιο, έμεινε στο 1-1. Ετσι, το βράδυ της Δευτέρας η διαφορά από την 5η θέση μπορεί να έχει πάει στους οκτώ βαθμούς...

Από το ξεκίνημα του αγώνα η Ιντερ πήρε την μπάλα αλλά η Τσεζένα δεν προβληματίστηκε από αυτό αφού αμυνόταν σωστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να κλείσουν όλους τους διαδρόμους για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί και στο 24' αναγκάστηκαν να κάνουν και την πρώτη τους αλλαγή. Ο Σακίρι τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κόβατσιτς, ο οποίος πήγε πίσω από τους Ικάρντι-Παλάσιο για να φτιάξει φάσεις. Τελικά, στο 30', ήταν η Τσεζένα αυτή που την έφτιαξε, με τον Καρμπονέρο να βγάζει την πάσα για τον Ντεφρέλ και αυτός -αφού ξέφυγε στο σπριντ από τον Ντ' Αμπρόζιο- πέρασε ωραία την μπάλα πάνω από τον Χαντάνοβιτς (0-1)! Οι Νερατζούρι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, με την απόδοση τους στο πρώτο 45λεπτο να περιγράφεται τέλεια από το εξής στατιστικό: Κανένα σουτ στην εστία του Λεάλι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μαντσίνι έβαλε τον Ποντόλσκι αντί του Κουζμάνοβιτς, στο 47' ακυρώθηκε εκπληκτικό γκολ του Ικάρντι (για οφσάιντ) με ψαλιδάκι και στο 48' η Ιντερ ισοφάρισε: Ο Ποντόλσκι άνοιξε για τον Ικάρντι, αυτός γύρισε από δεξιά και ο Παλάσιο έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και σκόραρε (1-1). Το ματς απέκτησε καλό ρυθμό και στο 51' η Τσεζένα πίστεψε ότι θα προηγηθεί ξανά με τον Ντεφρέλ αλλά πήγε να αποφύγει και τον Χαντάνοβιτς ο οποίος αντέδρασε σωστά, για να ακολουθήσει -στο 55'- το δοκάρι του Ποντόλσκι σε σουτ από τα 25 μέτρα! Οι Νερατζούρι πίεζαν για το δεύτερο γκολ αλλά στο 62' έχασαν με τραυματισμό και τον Ντοντό, τον οποίο αντικατέστησε ο Σαντόν, για να χαθεί διπλή ευκαιρία στο 75' με τους Ικάρντι και Παλάσιο (απέκρουσε ο Λεάλι).

Η Ιντερ προσπάθησε ως το φινάλε αλλά δεν βρήκε τελικά τον τρόπο για να πάρει τη νίκη, με την Τσεζένα να πανηγυρίζε τον βαθμό στο «Μεάτσα».

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ρανόκια, Αντρεόλι, Ντοντό (62' Σαντόν), Μεδέλ, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς (46' Ποντόλσκι), Σακίρι (24' Κόβατσιτς), Ικάρντι, Παλάσιο.

Τσεζένα (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Λεάλι, Πέρικο, Καπέλι, Κράιντς, Μάγκνουσον, Ντε Φέουντις (74' Πουλτζέτι), Μουντιγκάι (80' Κασιόνε), Τζιόρτζι, Καρμπονέρο, Τζούριτς (80' Ροντρίγκες), Ντεφρέλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα