Προεδρικές και προπονητικές συζητήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Προεδρικές και προπονητικές συζητήσεις

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κουβέντα με παράγοντες της Ξάνθης πριν τον αγώνα ενώ ο Βίτορ Περέιρα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Στο γήπεδο και οι Νίκος Νιόπλιας και Θανάσης Κολιτσιδάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε κουβέντα με τον πρόεδρο της Ξάνθης, Άρη Πιαλόλγου καθώς και τους Καζναφέρη και Κεχαγιά, έχοντας μαζί του τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους σε εξαιρετικό κλίμα ενώ χαιρέτησε και τον τεχνικό της ακριτικής ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου. Ας μην ξεχνάμε πως ο Γούτας της Ξάνθης παραμένει ένας μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι. Από την άλλη ο Περέιρα είχε συνομιλία για ουκ ολίγα λεπτά με τον ομόλογό του στην Ξάνθη. Μεταξύ άλλων η κουβέντα περιστράφηκε και γύρω από τα ματς του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Τέλος στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν για να δουν το ματς οι Νίκος Νιόπλιας και Θανάσης Κολιτσιδάκης, που κάθισαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα