Νέο κρούσμα βίαιης επίθεσης σε αγώνα ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Νέο κρούσμα βίαιης επίθεσης σε αγώνα ποδοσφαίρου

bet365

Θύμα ξυλοδαρμού από παίκτες έπεσε διαιτητής σε αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, της ΕΠΣ Ηλείας, με το παιχνίδι να διακόπτεται και την αστυνομία να καταφτάνει στο σημείο για να πέσουν οι τόνοι.

Απίστευτα πράγματα στην Ηλεία, με τον διαιτητή του αγώνα μεταξύ της Θύελλας Πύργου και του Πέλοπα Πελοπίου να δέχεται επίθεση από παίκτη των φιλοξενούμενων που μόλις είχε αποβάλει, με το επεισόδιο να παίρνει μεγάλη έκταση. Ο Δρουβιώτη που είδε την κόκκινη κάρτα, κινήθηκε απειλητικά προς το θύμα, ενώ ακολούθησε ομαδική επίθεση, με τον Φωτεινόπουλο να γρονθοκοπηθεί, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, πισώπλατα τον διαιτητή.

Με την κερκίδα να απειλεί πως θα κάνει... ντου και να πετάει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ο παρατηρητής κάλεσε την αστυνομία, με την παρέμβαση της οποίας ηρέμησε η κατάσταση. Φυσικά, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά και, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, αναμένονται συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκε και ο ένας επόπτης του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα