Με προστατευτική μάσκα ο Μοντόγια

Με προστατευτική μάσκα ο Μοντόγια

Κώστας Ζάλιαρης
Με προστατευτική μάσκα ο Μοντόγια

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά το χτύπημα που αποκόμισε στο ζυγωματικό, στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Εϊμπάρ, ο Μοντόγια θα προπονείται τις επόμενες μέρες με προστατευτική μάσκα.

Ο Μάρτιν Μοντόγια χτύπησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του Σαββάτου απέναντι στην Εϊμπάρ, έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Μπόρχα Φερνάντες.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, έχει υποστεί πρόβλημα στο δεξί ζυγωματικό και απαιτείται προστατευτική μάσκα για τις επόμενες προπονήσεις των «μπλαουγκράνα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα