Συμφώνησε με Πλατανιά ο Παράσχος!

Δημήτρης Τομαράς
Συμφώνησε με Πλατανιά ο Παράσχος!

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος συμφώνησε με τον Πλατανιά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και την Δευτέρα (15/3) θα πέσουν και οι υπογραφές! «Είμαστε σε καλό δρόμο», λένε από τον Πλατανιά.

Προπονητής του Πλατανιά πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα των Χανίων και την Κυριακή οι δύο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά, καθώς ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης όπου θα πάρει μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα.

Όλα αυτά, επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας την Κυριακή θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Από τον Πλατανιά τώρα, δεν μιλούν για οριστική συμφωνία, αλλά για μια περίπτωση που είναι πολύ κοντά στο να μπουν οι υπογραφές. Τονίζουν, πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως να τακτοποιηθούν και αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από την Πέμπτη, για την πρόθεση των ανθρώπων του Πλατανιά να παλέψουν την περίπτωση του Γιώργου Παράσχου και όπως φαίνεται δικαιώνονται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα