ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (vids & pics)

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (vids & pics)

bet365

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης, διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τους Αρκάδες, αλλά προβλημάτισε.

Στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα έμεινε ο ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς όπου σε αρκετά χρονικά σημεία έδειξε αρνητικό πρόσωπο δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από το γήπεδό του. Ο δικέφαλος του Βορρά πάντως φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στην φάση του Σαλπιγγίδη με τον Παντελιάδη.

Πως έπαιξαν

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Περέιρα στην κορυφή της επίθεσης και τον Στέφανο Αθανασιάδη στις στα χαφ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ιτάνζ, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ρατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κόστα και Βίτορ. Αμυντικά χαφ οι Νομπόα και Κάτσε. Στο άξονα ο Γκολάσα, ενώ ο Μακ αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά.

Ο Στάικος Βεργέτης ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν και Παντελιάδης. Αμυντικά χαφ οι Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Στον άξονα ο Ρόλε στις πτέρυγες οι Γαννιώτας και Μάσα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαράλες.

Το Α' μέρος

Ένα ανοιχτό παιχνίδι είχαμε στην Τούμπα από δύο ομάδες που πάλεψαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για την νίκη. Η ομάδα του Αστέρα είχε την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 61%, έναντι του ΠΑΟΚ που είχε 39%. Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που είχαν πολύ κακές επιλογές στις μεταβιβάσεις τους. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν πιο επικίνδυνη στις επιθέσεις τους με τον Μακ να είναι από τους πρωταγωνιστές. Ο Ηλίας Αλεξέας ο πρώτος επόπτης, στο ανέβασμα του «δικεφάλου» στο 9ο λεπτό σταμάτησε τον Περέιρα με οφ σαιτ που δεν υπήρχε.

Οι Θεσσαλονικείς, που υστερούσαν στο κέντρο, καθώς η τριάδα του Αστέρα (Ρόλε, Μουνάφο και Ινγκλέσιας) έκανε πολύ καλή δουλειά, είχε τις πρώτες ευκαιρίες στο ματς μπροστά από τα καρέ του Θεοδωρόπουλου. Στο 11ο λεπτό μετά από πάσα του Γκολάσα ο Μακ βγήκε μπροστά, όμως ο Ζησόπουλος κατάφερε και τον έκλεισε βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης και μετά από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Περέιρα, ο Βίτορ ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αστέρα πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να πέρασει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

Ο «δικέφαλος» που ανέβασε την απόδοση του κατακόρυφα και με πρωταγωνιστή τον Μακ, που ήταν πολύ δραστήριος, είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό. Στο 16’ βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Λούι, που ήταν πανταχού παρών, έκοψε το σουτ. Μετά από δεκατέσσερα λεπτά ο Αθανασιάδης γύρισε στον Μακ, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να σουτάρει και να απειλήσει την εστία του Αστέρα. Ο Αναστασιάδης ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα, ενώ είχε αρκετά παράπονα από την αγωνιστική συμμετοχή του Νομπόα καθώς υστερούσε στο δημιουργικό κομμάτι.

Πιο δυνατά στην επανάληψη αλλά...

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και πάλι δυνατά, χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 48ο λεπτό με τον μοιραίο ποδοσφαιριστή της ομάδας Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα, όμως το σουτ ήταν πάνω στον Θεοδωρόπουλο με αποτέλεσμα να διώξει σε κόρνερ. Ο Αναστασιάδης, βλέποντας πως έχει παροπλισμένο τον Αθανασιάδη και τον Περέιρα να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, αποφάσισε να περάσει στο ματς τον Σαλπιγγίδη. Ο «δικέφαλος» μέχρι και το τέλος έπαιξε σε σχηματισμό 4-4-2.

Στο 71’ ο Αστέρας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννιώτα ο οποίος αντί να πασάρει στους συμπαίκτες του προτίμησε να το πάει σόλο χωρίς η επιλογή του να ήταν η καλύτερη καθώς ο Βίτορ τον έκοψε. Στο 75' απάντησε ο ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη να μην μπορεί να πλασάρει τον Θεοδωρόπουλο από το ύψος του πέναλτι και χωρίς πίεση.

Ο ΠΑΟΚ που πίεζε για το γκολ της νίκης έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Έργκους Κάτσε αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αναστασιάδης αναγκάστηκε να βγάλει τον Μακ και να περάσει στο ματς τον Τζιόλη προκειμένου να μην υπάρξουν κενά στο κέντρο. Μέχρι και το τέλος του αγώνα, δεν έγινε κάποια φάση και στις δύο εστίες, με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί χωρίς γκολ.

MAN OF THE MATCH: Δεν υπάρχει κανένας παίκτης και από τις δύο ομάδες που να ξεχώρισε με την απόδοσή του και να διακρίθηκε στο αποψινό παιχνίδι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ρόμπερτ Μακ τρεις φορές βρέθηκε σε θέση βολής και τρεις φορές δεν βρήκε στόχο στερώντας από την ομάδα του το τρίποντο της νίκης.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Η αμυντική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης κράτησε το μηδέν στην άμυνα της όσες φορές κι αν δέχθηκε πίεση από ον ΠΑΟΚ. Όταν οι Θεσσαλονικείς έμειναν με 10 παίκτες το έργο τους ήταν πιο εύκολο

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Έργκους Κάτσε άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες την στιγμή που άρχισε να βρίσκει και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Σταύρος Τριτσώνης ήταν κοντά στις φάσεις και είχε μια καλή διαιτησία. Παράπονα όμως υπήρχαν για το πρώτο επόπτη για τον Ηλία Αλεξέα που σταμάτησε τον Περέιρα που θα έβγαινε απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο. Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για το πέναλτι του Σαλπιγγίδη και για το ότι δεν βγήκε 2η κίτρινη στον Γκοϊάν. Σωστή η 2η κίτρινη του Κάτσε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: ΠΑΟΚ και Αστέρας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο αποψινό παιχνίδι. Ο «δικέφαλος» μπορεί να είχε τις περισσότερες ευκαιρίες όμως αυτό που του έλειπε ήταν το γκολ. Μοιραίος ποδοσφαιριστής ήταν ο Μακ που δεν κατάφερε σε τρία τετ α τετ να πετύχει κάποιο γκολ. Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να χάνουν βαθμούς και ν’ απομακρύνονται από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης παρέμεινε στους τρεις βαθμούς, όμως ο ΠΑΟΚ αν δεν βελτιωθεί τότε θα κινδυνέψει να χάσει και την τρίτη θέση.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Γκολάσα (Κίτσιου), Κάτσε, Μακ (Τζιόλης), Περέιρα (Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε, Γιαννώτας (70’ Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα