Αναστασιάδης: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»

Αναστασιάδης: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Μας δοκιμάζει ο Θεός»

bet365

Για δοκιμασία από το Θεό έκανε λόγο ο Άγγελος Αναστασιάδης, που βλέπει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, τονίζοντας ότι αυτό που λείπει είναι το αποτέλεσμα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά και χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα άμεσα, το Σάββατο για να έρθει και η ψυχολογία στην ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Έτσι το βλέπουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι πειθαρχημένη ομάδα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με πειθαρχία για να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς και μας στοίχισαν».

Για τον Αστέρα: «Είναι μία ομάδα που θα παίξει πίσω με αντεπιθέσεις. Αυτό κάνει συνέχεια, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια αλλά δεν έχουμε αποτέλεσμα. Μας δοκιμάζει ο Θεός, μεγάλη δοκιμασία, ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε αρχή από το Σάββατο για να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών».

Για την απόφαση να γίνουν τα παιχνίδια και πάλι χωρίς κόσμο: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Δεν νομίζω ότι το να παίξεις χωρίς κόσμο είναι λύση. Είναι πολύ άσχημο και μας πάει πολύ πίσω σαν χώρα. Δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να παίζεις χωρίς κόσμο για κάτι που έκανε κάποιος άλλος. Ας ελπίσουμε όμως το μέτρο να είναι αποδοτικό».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα