Στέφανι Ροτς: Γκολάρα και πάλι!!! (vids)

Αντωνία Σπανού
Στέφανι Ροτς: Γκολάρα και πάλι!!! (vids)

bet365

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η Στέφανι Ροτς έβαλε ακόμα ένα γκολ ποίημα και μπαίνει για τα καλά στον εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η Στέφανι το έχει ξανακάνει. Με απόλυτη επιτυχία. Εδώ στο gazzetta.gr σας την είχαμε συστήσει όταν είχε αφήσει πίσω της Ρονάλντο και Μέσι για το καλύτερο γκολ της χρονιάς με ένα άλλο απίστευτο γκολ που είχε πετύχει.

Τώρα η Ροτς επιστρέφει και πετυχαίνει ακόμα ένα πανέμορφο γκολ. Με την φανέλα της Ιρλανδίας αυτήν την φορά «μάγεψε». Κοντρόλ από τα λίγα, ασύλληπτο μακρινό σουτ και ένα ακόμα γκολ που ίσως να την φέρει για ακόμα μια φορά στα «φώτα» της δημοσιότητας.

Η ίδια δήλωσε: «Φώναξα στην Ο'Σάλιβαν επειδή ήξερα ότι η μπάλα ερχόταν στο καλό μου πόδι και ευτυχώς την άφησε για μένα έτσι ώστε να κάνω το σουτ».

Για την ιστορία η Ιρλανδία επικράτησε της Κόστα Ρίκα με σκορ 2-1. Με αυτά που κάνει η Ροτς ίσως να πείσει κάποιους από τους δύσπιστους να παρακολουθούν λίγο παραπάνω τουλάχιστον αυτήν την εντυπωσιακή παίκτρια. Το σίγουρο είναι πως η FIFA την παρακολουθεί.

 

Τελευταία Νέα