«Στημένο και το Ρεάλ-Σάλκε;»

Gazzetta team
«Στημένο και το Ρεάλ-Σάλκε;»

bet365

Μόλις δέκα λεπτά κράτησε η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου-Εθνικός Σερρών (3-2) που είχε χαρακτηριστεί από την UEFA ως «ύποπτος» χειραγώγησης. Την Ρεάλ Μαδρίτης ανέφεραν ως παράδειγμα στην υπεράσπιση!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Τόρης, ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα ανέφερε: «Πριν από την έλευση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαμε την καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα. Φυσούσε πολύ, έβρεχε και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να γίνει γκέλα. Εξάλλου, over ήταν από 3-0, δεν χρειαζόταν να βάλει δύο γκολ η φιλοξενούμενη».

Όσον αφορά τον Χάρη Γρηγορίου έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σάλκε: «Υποβιβασμένος ήταν ο Εθνικός Σερρών. Λογικό δεν είναι οι παίκτες του στοιχήματος να παίξουν over αντί για άσο; Η κλήση της UEFA βασίζεται σε συμπτώσεις. Πιθανολογείται χειραγώγηση. Δεν είναι δυνατόν να σπιλώνονται συνειδήσεις. Η μόνη λύση, κύριε πρόεδρε, είναι να καταργηθεί το στοίχημα. Θέλετε να μου πείτε ότι το Ρεάλ-Σάλκε 3-4 ήταν στημένο; Γίνεται θέμα μόνο όταν χάνουν οι εταιρείες χρήματα και όχι οι παίκτες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα