«Εγώ δεν γράφω για Περέιρα-Κασάμι»

Gazzetta team
«Εγώ δεν γράφω για Περέιρα-Κασάμι»

bet365

Ο παρατηρητής της ΕΠΟ, Μανώλης Παλάσκας αρνήθηκε να γράψει κάτι στο φύλλο αγώνος για την απρεπή συμπεριφορά των Περέιρα-Κασάμι.

Αρνητικός στο να συμπεριλάβει στην έκθεση του παρατηρητή την συμπεριφορά τόσο του Βίτορ Περέιρα, όσο και του Παϊτίμ Κασάμι στους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων», παρουσιάστηκε ο Μανώλης Παλάσκας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας GoalNews.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, ο οποίος ήταν και παρατηρητής της ΕΠΟ, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το τί περιελάμβανε η έκθεσή του.

«Έχουν καταγραφεί τα επεισόδια που οδήγησαν σε διακοπή την αναμέτρηση», απάντησε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέο ερώτημα: «Αναφέρονται και οι χειρονομίες των Περέιρα και Κασάμι;», το οποίο δεν του άρεσε και τόσο...

«Το πρόσωπό του “συννέφιασε” αμέσως, ο τόνος της φωνής του άλλαξε (έγινε επιθετικός) και εμφανώς ενοχλημένος προσπάθησε να βάλει στη... θέση του τον άνθρωπο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, πριν απαντήσει: «Μάλλον εσείς θα θέλατε να τα γράψω αυτά. Εγώ δεν γράφω τέτοια πράγματα».

 

Τελευταία Νέα