Τοροσίδης: «Αξίζαμε την νίκη»

Gazzetta team
Τοροσίδης: «Αξίζαμε την νίκη»

bet365

Στην υπεροχή της Ρόμα, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Τοροσίδης, που αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μανωλά, ενώ έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση σε Μάνταλο και Μανιάτη.

Το παιχνίδι με την Φιορεντίνα σχολίασε ο Βασίλης Τοροσίδης, που τόνισε πως η Ρόμα ήταν καλύτερη και πως άξιζε την νίκη.

«Ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε πέναλτι, αλλά το μόνο που πετύχαμε, ήταν να ισοφαρίσουμε», είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Τοροσίδης, που τόνισε πως «μπορεί να μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα, όμως δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ. Θέλουμε όμως να εξασφαλίσουμε την 2η θέση και να περάσουμε την Φιορεντίνα, μετά βλέπουμε».

Όσο για τον τραυματισμό του Μανωλά, δήλωσε: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε και το ματς με την Εθνική και τον χρειαζόμαστε. Είδα πως ακόμα δύο φίλοι μου τραυματίστηκαν χτες κι αυτό είναι κρίμα, Ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί η υγεία είναι αυτό που προέχει». Τέλος, για το ενδεχόμενο να πάει σε μία ακόμα πιο μεγάλη ομάδα, σχολίασε «πάντα κοίταγα την ομάδα που ήμουν, από την Ξάνθη, μέχρι τον Ολυμπιακό και την Ρόμα. Θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να μην σκέφτομαι άλλα πράγματα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα