Ο Αλαφούζος κατήγγειλε Μαρινάκη και Περέιρα!

Δήμος Μπουλούκος
Ο Αλαφούζος κατήγγειλε Μαρινάκη και Περέιρα!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, κατήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Βίτορ Περέιρα και εκείνος διέταξε προανάκριση.

O Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε στον Ισίδωρο Ντογιάκο που είναι προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προπονητή Βίτορ Περέιρα.

Η καταγγελία έγινε για την εν γένει συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και του προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού ήταν «εμπρηστική» και είχε στόχο να εξαγριώσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και να ξεσπάσουν επεισόδια.

Ο κ. Ντογιάκος μελέτησε την καταγγελία και αποφάσισε να προχωρήσει στη διενέργεια προανάκρισης για την στάση των δύο ανδρών. Πλέον το επόμενο βήμα είναι να αναθέσει σε κάποιον εισαγγελέα την συγκεκριμένη υπόθεση. Οπως και να έχει, η στάση του κ. Αλαφούζου αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα