Ξανά κεκλεισμένων!

Gazzetta team
Ξανά κεκλεισμένων!

bet365

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, όπως αναμενόταν και μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε πως και η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς!

Όπως έχετε διαβάσει από το βράδυ της Τρίτης στο gazzetta.gr, ο Σταύρος Κοντονής ήταν έτοιμος να ανακοινώσει πως και η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί χωρίς οπαδούς στα γήπεδα. Μετά και τα όσα έγιναν απόψε στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Υφυπουργός αθλητισμού ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του. Έτσι, λοιπόν, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα γίνουν χωρίς κόσμο και... βλέπουμε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή και μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση θα κοινοποιηθεί αύριο στην διοργανώτρια αρχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα