Η ΑΕΚ σε... ακτίνες

Η ΑΕΚ σε... ακτίνες

Gazzetta team
Η ΑΕΚ σε... ακτίνες

bet365

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα αποψινά... 89 λεπτά με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ανέστης: Στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν θεατής. Στο 82' κάνει μια λάθος έξοδο που δεν στοιχίζει στην ομάδα του. Στην φάση του γκολ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Μπακάκης: Καλό παιχνίδι από τον δεξιοπόδαρο μπακ της ομάδας του Δέλλα. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα σε άμυνα και επίθεση και τα έκανε σωστά.

Σοϊλέδης: Στο πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα ανασταλτικά. Δημιουργικά ανέβαινε αρκετές φορές αλλά οι σέντρες του δεν είχαν στόχο. Στο δεύτερο είχε μεγάλο «θέμα» από τα δεξιά, δεν μπόρεσε να αποτρέψει τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Ολυμπιακού. Αρκετά λάθη από τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ.

Τζανετόπουλος:Τι να το κάνει που σε όλο το παιχνίδι είναι αλάνθαστος και έχει... εξαφανίσει τον Χάρα. Σε μία στιγμή τον έχασε και ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Λαμπρόπουλος: Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές στο κέντρο της άμυνας, ειδικά στο πρώτο μέρος. Όπως όλη η άμυνα της ΑΕΚ, έχει ευθύνη στην χαμένη ευκαιρία του Ντοσεβί και στο γκολ του Χάρα.

Γιόχανσον: Ο Σουηδός είναι μέχρι το 70' ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και του γηπέδου γενικότερα. Τρομερή ανασταλτική συμπεριφορά, πολλά κοψίματα στον χώρο του κέντρου ενώ και δημιουργικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Έδειξε να μένει από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά, κάτι που κόστισε στην ομάδα του.

Ανάκογλου: Έτρεξε πολύ στην μεσαία γραμμή, κράτησε όσο χρειαζόταν την μπάλα και ήταν από τους ποδοσφαιριστές με σταθερή απόδοση για τους «κιτρινόμαυρους» απόψε.

Πλατέλας: Στις περισσότερες προσπάθειες του προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είχε ουσία στις ενέργειες του. Στην μοναδική στιγμή που έβαλε ουσία στο παιχνίδι του στο 55', έβγαλε υπέροχη κάθετη για τετ-α-τετ στον Μάνταλο.

Μπαρμπόσα: Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω, αυτό που περιμένουν όλοι από εκείνον στην ΑΕΚ. Αντικαστάθηκε στο 80' από τον Ρόβα, καθώς ο Δέλλας ήθελε να κάνει πιο «σφιχτή» αμυντικά την ομάδα του.

Μάνταλος: Πολύ καλό παιχνίδι από τον νεαρό ηγέτη της «Ένωσης» που από νωρίς έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού μέχρι να αντικατασταθεί στο 67', μη μπορώντας να συνεχίσει. Στο 34' βγάζει με εξαιρετική σέντρα μόνο του τον Αραβίδη, στο 55' κάνει ωραία κάθετη κίνηση, πλασάρει στο τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο αλλά ο Ισπανός αποκρούει ενώ τρία λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ από μακριά που επιχειρεί, περνά άουτ. Εκτός από την δημιουργία, βοήθησε και ανασταλτικά.

Αραβίδης: Θα μπορούσε να δώσει διαφορετική τροπή στο παιχνίδι αν στο 34' είχε την αντίδραση που συνηθίζει μπροστά στα αντίπαλα δίχτυα. Δεν έχει σωστή τοποθέτηση και αντί να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό, την βγάζει άουτ. Έτρεξε πολύ, μάλιστα προς το φινάλε διώχνει πάνω στην γραμμή την μπάλα μετά την κεφαλιά του Κασάμι.

Ντακόλ: Ο Βραζιλιάνος είχε μια καλή ατομική ενέργεια και ένα σουτ στο 69' που μπλόκαρε εύκολα ο Ρομπέρτο. Πέραν τούτου, τίποτα.

Ρόβας: Άλλαξε τον Μπαρμπόσα στο 80' και μπήκε για να ανακόψει τις επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού και να καλύψει χώρους. Δεν έδωσε κάποια ιδιαίτερη βοήθεια στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Ντούνης: Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα