Γκουαρντιόλα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος»

Gazzetta team
Γκουαρντιόλα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος»

bet365

Γεμάτος εγκωμιαστικά σχόλια για τη Σαχτάρ εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι η ουκρανική ομάδα αξίζει την πρόκριση, αλλά είναι βέβαιος ότι η Μπάγερν είναι αυτή που θα τη κατακτήσει.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Πάντα έλεγα ότι θα κερδίζαμε την πρόκριση και χαίρομαι που αυτό το συναίσθημα δεν έχει αλλάξει. Η Σαχτάρ είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα. Έχουν παίκτες που θα μπορούσαν να παίζουν στη Γερμανία και αν η Σαχτάρ έπαιζε στη Bundesliga θα ήταν από τα φαβορί για τον τίτλο. Το στιλ παιχνιδιού τους, με γρήγορες αντεπιθέσεις και μεγάλη ατομική ποιότητα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε την ουκρανική ομάδα, σημείωσε: «Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα παίξαμε εναντίον τους αρκετές φορές και μόνο μία φορά κερδίσαμε καθαρά. Έχουν ακόμη τον ίδιο προπονητή και πολλούς παίκτες από τότε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας στο πρώτο ματς, γιατί γνωρίζω την ποιότητα του αντιπάλου μας. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο μας, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να κάνουν παραπάνω από μία καλή φάση».

Καταλήγοντας, εξήγησε: «Πρέπει να κερδίσουμε. Το ξέρουμε αυτό. Η ήττα σημαίνει και αποκλεισμός, όπως και η ισοπαλία με γκολ. Η Σαχτάρ είναι δυνατή ομάδα και αξίζει να προκριθεί στα προημιτελικά, όμως δυστυχώς μόνο ένας από εμάς μπορεί να προκριθεί. Και δεν έχουμε εξασκηθεί στα πέναλτι!».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα