«Μέτρα στις 30 Μαρτίου!»

Αντώνης Σαούλης
«Μέτρα στις 30 Μαρτίου!»

bet365

Η UEFA έκανε γνωστές τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν μετά την συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Σταύρο Κοντονή...

Την Δευτέρα το gazzetta.gr σας αποκάλυψε τα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής με τον Μισέλ Πλατινί στην Νιόν και τα όσα αναμένονται να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Και η UEFA την Τρίτη περιέγραψε τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν για την καταπολέμηση της βίας μετά και το ραντεβού που είχαν οι δύο άντρες στην Ελβετία.

«Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, είχε συνομιλίες στο Σπίτι του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου στη Νιόν με τον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού,Σταύρο Κοντονή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Πλατινί και ο κ. Κοντονής είχαν γόνιμες συζητήσεις,οι οποίες εστίασαν κυρίως στην καταπολέμηση της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην υποστήριξη της UEFA για την εξάλειψη αυτής της μάστιγας στα γήπεδα στην Ελλάδα.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για περαιτέρω συνομιλίες με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων. Μια ομάδα εργασίας αποτελούμενη από εκπροσώπους της FIFA, της UEFA, της ΕΠΟ και της ελληνικής κυβέρνησης θα συναντηθεί στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου για να εξετάσει επιπλέον τα διάφορα βήματα και να αποφασίσει για συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 30 Απριλίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα