«Η έκθεση ακαταλληλότητας εστάλη στη 1 το μεσημέρι» (audio)

«Η έκθεση ακαταλληλότητας εστάλη στη 1 το μεσημέρι» (audio)

bet365

Η τεχνική έκθεση της εταιρείας «Econ21» για την ακαταλληλότητα του γηπέδου της Κομοτηνής ήταν γνωστή στην Σούπερ Λιγκ από τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρός της, Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της εταιρείας που είναι η υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη των 14 από τα 18 γήπεδα της Σούπερ Λίγκας υποστήριξε πως είναι αδύνατη η αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και επομένως είναι αδύνατο να αγωνιστεί εκεί ο ΠΑΟΚ στις 21 Μαρτίου απέναντι στον Πανθρακικό. Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο Metropolis 95.5:

Για το γήπεδο: «Το γήπεδο της Κομοτηνής έχει ξεκινήσει και υποβαθμίζεται από τα μέσα Δεκεμβρίου. Οι έντονες βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο αποστραγγιστικό σύστημα έχει προκαλέσει αυτά τα τεράστια προβλήματα. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα με τους συνεχόμενους αγώνες συν τα ματς Κυπέλλου έχει υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, κάτι που φαινόταν σχεδόν σε κάθε αγώνα. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα, η θηριώδης βροχή ξεκίνησε μία μέρα πριν τον αγώνα και συνεχίστηκε και το Σάββατο. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο έπεσαν στην Κομοτηνή 124 χιλιοστά βροχής».

Για την ώρα σύνταξης της έκθεσης: «Γινόταν συζήτηση με την Σούπερ Λίγκα καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Τους επισημάναμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Το πρωί του Σαββάτου μου ζητήθηκε να συντάξω μια έκθεση της κατάστασης, την οποία έστειλα στην Σούπερ Λίγκας λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, ενώ υπήρξε επικαιροποίησή της γύρω στις 6».

Για το περιεχόμενο της έκθεσης: «Τονίσαμε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για να διεξαχθεί το παιχνίδι και ότι ήταν πολύ δύσκολο τεχνικά να αντικατασταθεί εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Ακόμη και τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες να είχαμε, θα ήταν πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η ζημιά σε μια εβδομάδα ή το πολύ δέκα μέρα, πόσο μάλλον με την κατάσταση που επικρατεί ακόμη και σήμερα, καθώς όπως μιλούσα πριν λίγκα βρέχει καταρρακτωδώς και χαλάζι. Εμείς δεν αποφασίσαμε την αναβολή του αγώνα, εμείς κάναμε απλά μια τεχνική γνωμάτευση».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Και για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ζητήθηκε τεχνική έκθεση, την οποία και συντάξαμε, τονίζοντας ακριβώς το ίδιο, ότι υπάρχουν κίνδυνοι. Η διαφορά έγκειται στο ότι πριν το ματς με τον ΟΦΗ δεν έβρεχε επί μια εβδομάδα και είχαν γίνει και κάποιες εργασίες αποκατάστασης. Στην αρχικά προγραμματισθείσα ημέρα έβρεξε 17,2 χιλιοστά, την ημέρα που έγινε τελικά το ματς καθόλου και την επομένη 14,4 χιλιοστά. Υπάρχει, επομένως, τεράστια διαφορά με τα 124 χιλιοστά βροχής πριν το ματς με τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα μπορέσει να παίξει ο ΠΑΟΚ στις 21 Μαρτίου: «Όπως είναι τώρα το γήπεδο, με την παντελή έλλειψη αποστραγγιστικού δεν μπορεί κανείς να δώσει με ασφάλεια ένα χρόνο αποκατάστασης γιατί για να γίνουν οι εργασίες πρέπει πρώτα να στεγνώσει το γήπεδο. Αν δεν στεγνώσει δεν μπορεί να κάνει κάποιος τίποτα. Αν σταματήσουν οι κακές καιρικές συνθήκες και είναι πιο ευνοϊκές ίσως θα μπορούσε να παιχτεί ένας αγώνας στις συνθήκες αυτού απέναντι στον ΟΦΗ. Εκτιμώ, πάντως, πως θα είναι ένα δύσκολο στοίχημα για τον Πανθρακικό αν κάτω από αυτές τις συνθήκες καταφέρει να βγάλει τον δεύτερο γύρο στο γήπεδο αυτό».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα