Κοζορώνης: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Gazzetta team
Κοζορώνης: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

bet365

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης δεν υποτιμά τη Βέροια, αλλά τονίζει ότι ο Εργοτέλης θα πρέπει να παίξει για τη νίκη στην Ημαθία, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

«Από την αρχή ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αυτός ο στόχος γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες. νομίζω ότι τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν μπροστά παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο μας αρκεί να δουλέψουμε σωστά και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου μέσου στην κάμερα της Nova, πριν αναφερθεί στη Βέροια: «Είναι πολύ καλή ομάδα η Βέροια και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί πολύ συγκέντρωση, αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να πάμε να πάρουμε αν όχι τη νίκη, ό,τι μπορούμε γιατί θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Είναι μια ομάδα με καλό σύνολο. Έχει αρκετά καλές μονάδες που μπορούν να σου πάρουν αποτέλεσμα μόνοι τους κάποιοι παίκτες. Έχει κι αυτή όμως τις αδυναμίες της και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε. Να βγάλουμε τα καλά μπορούμε στο γήπεδο και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα