Δύο απουσίες για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Δύο απουσίες για Αστέρα

bet365

Με δύο απουσίες θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης, με τους τραυματίες Κοσίτσκι και Τορμένα να μένουν εκτός αποστολής.

Με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (6/3) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αστέρας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (7/3 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή έχοντας δύο... πονοκεφάλους.

Αυτοί είναι οι Κοσίτσκι, Τορμένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, η συμμετοχή τους ήταν αμφίβολη και τελικά έμειναν εκτός. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Πάρα, Μπαντιμπανγκά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα