Δύο απουσίες για Αστέρα

Δύο απουσίες για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Δύο απουσίες για Αστέρα

bet365

Με δύο απουσίες θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης, με τους τραυματίες Κοσίτσκι και Τορμένα να μένουν εκτός αποστολής.

Με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (6/3) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αστέρας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη (7/3 17:15). Με το πέρας αυτής, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή έχοντας δύο... πονοκεφάλους.

Αυτοί είναι οι Κοσίτσκι, Τορμένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, η συμμετοχή τους ήταν αμφίβολη και τελικά έμειναν εκτός. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Τιε Μπι, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Πάρα, Μπαντιμπανγκά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα