Με Καλί, χωρίς Μπεν η Βέροια

Με Καλί, χωρίς Μπεν η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Καλί, χωρίς Μπεν η Βέροια

bet365

Με τον Καλί να επιστρέφει στην αποστολή, αλλά τον Μπεν να μένει εκτός αυτής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Εργοτέλη. Απών και ο τιμωρημένος Μαραγκός, όπως και ο τραυματίας Μπατιόν.

Έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (7/3 15:00) είναι η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία προπόνηση και με το τέλος αυτής ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριέλαβε για πρώτη φορά έπειτα από καιρό τον Σιρίλ Καλί, που ήταν ανέτοιμος στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά άφησε εκτός τον Μπεν.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαραγκό, καθώς και στον τραυματία Μπατιόν. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Μπαλάφας, Βεργώνης, Βάσκες, Τάτος, Καμπαγέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα