Χωρίς δύο στο Ηράκλειο η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο στο Ηράκλειο η Ξάνθη

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Κλέιτον και Παπαστεριανός θα πάει στο Ηράκλειο για το δεύτερο ματς με τον ΟΦΗ μέσα σε λίγες ημέρες.

Δεύτερο σερί παιχνίδι με τον εντός τριών ημερών με τον ΟΦΗ θα δώσει η Ξάνθη. Αυτή τη φορά οι ακρίτες αντιμετωπίζουν τους «Ομιλίτες» στο Γεντί Κουλέ για το πρωτάθλημα, αφού πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου την Πέμπτη (5/3) επικρατώντας 3-0 στη ρεβάνς του 1-1.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της Σκόντα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους. Εν συνεχεία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τους τιμωρημένους Κλέιτον και Παπαστεριανός.

Ο πρώτος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του λόγω εφτά κίτρινω καρτών, ενώ ο δεύτερος έχει συμπληρώσει τέσσερις. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κυριακίδης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Παπάζογλου, Σολτάνι, Λουσέρο, Βάλτερ, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Γκομσί, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπέλιτς, Ράνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα