ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Στον αέρα ο Σαββίδης

bet365

Ο Κυριάκος Σαββίδης αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όμως δεν ξέρει αν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που είχε δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ με την κρητική ομάδα να μην μπορεί ωστόσο να βγάλει το δελτίο του.

Ο Κυριάκος Σαββίδης δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ καθώς δεν εκδόθηκε δελτίο σον ποδοσφαιριστή. Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Σαββίδης έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Την Δευτέρα (9/3) η ΠΑΕ θα καταθέσει ερώτημα για να γνωμοδοτήσει η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση -και επειδή ο ΟΦΗ αν και είναι υποχρεωμένος λογικά δεν θα μπορέσει να τηρήσει τη συμφωνία με τον παίκτη. Στον ΠΑΟΚ θα αναλάβουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα παιδιά της Ακαδημίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα