Ανέλαβε την Αχαϊκή ο Ζήκος

Gazzetta team
Ανέλαβε την Αχαϊκή ο Ζήκος

bet365

Την τεχνική ηγεσία της Αχαϊκής ανέλαβε ο Αντρέας Ζήκος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου.

Μπορεί η συνεργασία της Αχαϊκής με τον Άγγελο Κωνσταντινόπουλο να τερματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/3),ωστόσο η διοίκηση των Αχαιών φρόντισε να κινηθεί άμεσα στην εύρεση του αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Ζήκο. Ο εν λόγω τεχνικός ο οποίος γνωρίζει καλά την κατηγορία καθώς έχει θητεύσει στους πάγκους του Εθνικού αλλά και του ΠΑΟ Βάρδας, βρισκόταν στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης όπου και ήταν βοηθός του Στάϊκου Βεργέτη θέση από την οποία και αποχώρησε έπειτα από την αντικατάσταση του από τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Στόχος του νέου προπονητή ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας στον πάγκο της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς δεν είναι άλλος από το να οδηγήσει την ομάδα της Πελοποννήσου στην παραμονή της, καθώς βρίσκεται στην εντέκατη θέση με 20 βαθμούς τέσσερις λιγότερους από τον δέκατο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟ Βάρδας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα