Ντομίνγκες – Ντάρντεν και... γκοοολ!

Ντομίνγκες – Ντάρντεν και... γκοοολ!

Gazzetta team
Ντομίνγκες – Ντάρντεν και... γκοοολ!

bet365

Τα παιδιά του Τσόρι Ντομίνγκες και του Τρεμέλ Ντάρντεν μαθαίνουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Βάρη.

Συνεργασία των δύο τμημάτων, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, γίνεται στην Σχολή του Ολυμπιακού στην Βάρη αφού τα παιδάκια του Τσόρι αλλά και του Ντάρντεν μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου παρέα.

Αναλυτικά :«Οι μπαμπάδες τους αγωνίζονται με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ένας μπαμπάς στην ποδοσφαιρική ομάδα και ο άλλος σ' εκείνη του μπάσκετ. Προέρχονται και οι δυο από την Αμερική. Ο πρώτος από την Αργεντινή και ο δεύτερος από τις ΗΠΑ. Αθλητές υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη καριέρα πίσω τους, προσφέρουν καθημερινά και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Τρεμέλ Ντάρντεν έχουν αποδείξει την αξία τους μέσα στα γήπεδα αλλά αυτό που ονειρεύονται είναι να καμαρώσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σε πρώτη φάση το κατάφεραν! Ο υιός Ντομίνγκες, ο Μπάουτι, και ο υιός Ντάρντεν, ο Νόε αγωνίζονται στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα και ... κλέβουν καθημερινά την παράσταση. Κλωτσούν την μπάλα και μαθαίνουν τα μυστικά της στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη. Ο Μπάουτι εκτελεί με στυλ κόρνερ, ανακόπτει επιθέσεις αλλά παίζει και τερματοφύλακας! Ο Νόε, που έχει φοβερό άλμα, τρέχει σαν ... πούμα στις αντεπιθέσεις της ομάδας του και πετυχαίνει και γκολ. Τα παιδιά ακούν με προσοχή τον προπονητή τους, Κυριάκο Ξενούλη, ο οποίος είναι και δάσκαλος στο επάγγελμα και μαθαίνουν εύκολα. Βέβαια το καλύτερο φροντιστήριο θα γίνεται στο σπίτι από τους μπαμπάδες τους. Ντομίνγκες-Ντάρντεν και γκολ... Οι Σχολές του Ολυμπιακού βέβαια κάνουν πάντα την διαφορά. Από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη και έως τις ΗΠΑ!»

 

Τελευταία Νέα