Μπήκαν Καρέλης και Ζέκα

Μπήκαν Καρέλης και Ζέκα

Gazzetta team
Μπήκαν Καρέλης και Ζέκα

bet365

Με τους Ζέκα και Καρέλη να παίρνουν κανονικά μέρος στη σημερινή, πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ακολουθήσει μέρος του προγράμματος, την Πέμπτη, με τον Έλληνα φορ ν' απουσιάζει από την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ενώ ο αρχηγός του «τριφυλλιού» φορτσάρει και θα τεθεί πολύ νωρίτερα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, ξεπερνώντας πολύ σύντομα τη θλάση που είχε υποστεί.

Πάντως, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του Πορτογάλου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το πρωινό πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα