Τα «θέλω» και η... εκπαίδευση Περέιρα

Τα «θέλω» και η... εκπαίδευση Περέιρα

Τα «θέλω» και η... εκπαίδευση Περέιρα

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα για ακόμα μία φορά στην προπόνηση ζήτησε από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα ενώ στάθηκε σε λάθη που γίνονται σε στημένες φάσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδόν σε καθημερινή βάση ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών του από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Βίτορ Περέιρα περιμένει από τους παίκτες του από εδώ και πέρα να δίνουν το 110% των δυνάμεών τους και να... ματώνουν για τα καλά την φανέλα. Ο έμπειρος προπονητής αυτό που επιδιώκει είναι να βλέπει από όλους να αγωνίζονται με περίσσιο πάθος και τσαμπουκά, κάτι που μεταφέρει σχεδόν διαρκώς προς τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα εκτός των άλλων μέσω βίντεο έδειξε προς τους παίκτες τους τα λάθη σε στημένες φάσεις και το πως και πόσο κόστισαν ειδικά στα ματς με τους Ουκρανούς της Ντνίπρο. Ο ίδιος κάνει την δική του ειδική... εκπαίδευση προκειμένου τα παθήματα του παρελθόντος να γίνουν μαθήματα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα