Σαμολαδάς: «Υπερήφανος και ευτυχισμένος για την ομάδα»

Gazzetta team
Σαμολαδάς: «Υπερήφανος και ευτυχισμένος για την ομάδα»

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Πιερικό για την συνεργασία την οποία και είχαν, εξέδωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Σαμολαδάς.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαριστεί τον Πιερικό για την συνεργασία τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων υπερήφανος για την ομάδα η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, προέβη ο πρώην τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Σαμολαδάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από 20 μήνες απασχόλησης στο πιερικό ποδόσφαιρο, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και Αντιπρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο για την τιμή που μου έκανε να προσφέρω και εγώ τις εμπειρίες μου στο μεγαλύτερο σύλλογο του Νομού.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και ευτυχισμένος για την ομάδα που δημιουργήσαμε το καλοκαίρι, και αυτή τη στιγμή μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα για το «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ», αποκαλώντας την ομάδα «ΟΙ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ». Αυτό το μοντέλο ομάδας είναι το όνειρο όλου του φίλαθλου κόσμου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης και όλους τους προπονητές και συνεργάτες για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου. Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα