Παπαδόπουλος: «Ξεχάστε τον Πανιώνιο» (vid)

Παπαδόπουλος: «Ξεχάστε τον Πανιώνιο» (vid)

Παπαδόπουλος: «Ξεχάστε τον Πανιώνιο» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άφησε τους παίκτες του ούτε μια μέρα να χαρούν την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να εστιάσουν την προσοχή τους στο ματς με την Καρδίτσα. Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση. Δείτε το βίντεο από το αεροδρόμιο, αλλά και την προπόνηση του Ηρακλή.

Η αποστολή του Ηρακλή αφίχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη μετά την πρόκριση που πέτυχε στο Κύπελλο απέναντι στον Πανιώνιο στην διαδικασία των πέναλτι. Ο κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να συγχαρεί τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αυτό που αποθεώθηκε ήταν ο Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας φωτογραφήθηκε με τον κόσμο του Ηρακλή, ωστόσο αυτό που έλεγε μεταξύ άλλων ήταν πως είναι στεναχωρημένος που θα απουσιάσει λόγω καρτών από τον πρώτο ημιτελικό.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ηρακλή κατευθύνθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να προπονηθούν ενόψει του αγώνα με την Καρδίτσα στο Καυτανζόγλειο στάδιο την Κυριακή (8/3). Ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε από του να σταματήσουν να μιλούν και να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να επικεντρώσουν την προσοχή τους σ’ αυτό που έρχεται και είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. «Αυτό που προέχει τώρα για μας είναι η αναμέτρηση με την Καρδίτσα. Πρέπει ν’ αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να σκεφτούμε μόνο το πόσο θα κερδίσουμε το ματς της Κυριακής».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα