ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

bet365

Το gazzetta.gr σκιαγραφεί το προφίλ που θα έχει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Μέχρι το Μάιο θα κλείσει το θέμα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας όπως λένε στην ΠΑΕ που κοιτάζουν μόνο στο εξωτερικό.

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή είναι αυτή την στιγμή πρώτη προτεραιότητα για τον Ιάκωβο Αγγελίδη που αναζητά στο εξωτερικό τον καλύτερο για την συγκεκριμένη θέση. Στον ΠΑΟΚ θέλουν το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαΐου να έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του προκειμένου να σχεδιάσει την ομάδα για την νέα χρονιά. Στην ΠΑΕ έχουν σχεδιάσει το προφίλ του τεχνικού διευθυντή που θέλουν να φέρουν στην Θεσσαλονίκη. Στον «δικέφαλο» αναζητούν έναν άνθρωπο με εμπειρία και όχι κάποιον που θα έρθει για να κάνει το αγροτικό του. Όποιος επιλεγεί θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια. Θεωρούν πως σ’ αυτό το διάστημα θα μπορέσει να χτίσει μια ομάδα που θα έχει ως στόχο κάθε χρόνο να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και να διεκδικεί τίτλους στην Ελλάδα και διακρίσεις στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα