Διέψευσε περί Αλβανών επιχειρηματιών ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Διέψευσε περί Αλβανών επιχειρηματιών ο ΠΑΣ

bet365

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε τα δημοσιεύματα μερίδας Τύπου περί απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από Αλβανούς επιχειρηματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ «ΠΑΣ Γιάννινα» διαψεύδει τα σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου

σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν εκδηλώσει επιχειρηματίες από την Αλβανία για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ και οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχαν εμπλακεί στα διοικητικά της ιταλικής ομάδας «PARMA FC» στην οποία αγωνίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Άντι Λίλα.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με τους συγκεκριμένους επενδυτές καθώς επίσης ότι υπάρχει πρόθεση πώλησης πακέτου μετοχών.

Η μοναδική ενέργεια στην οποία έχει προβεί η ΠΑΕ «ΠΑΣ Γιάννινα» είναι το να απευθύνει πρόσκληση στους φίλους της ομάδας για συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα