ΑΕΚ: Το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια για τη ρεβάνς

ΑΕΚ: Το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια για τη ρεβάνς

Gazzetta team
ΑΕΚ: Το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια για τη ρεβάνς

bet365

Πουλήθηκαν στην ΑΕΚ και τα εισιτήρια για τις θύρες 24 και 26. Έτσι αναμένεται να ανοίξουν κι άλλους θύρες για να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου.

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Εισιτήρια για τις θύρες 24 και 26 για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν. Εξαντλήθηκαν κι αυτά, δείγμα του ότι οι φίλοι της ΑΕΚ θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ στις 11/3.

Έτσι, αναμένεται να δούμε κι άλλη ανακοίνωση από την Ενωση μιας και νωρίτερα προέβη σε ανάλογη κίνηση για να ενημερώσει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει εισιτήριο για τις θύρες 24 και 26.

Η ανακοίνωση που βγήκε νωρίτερα:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τίθενται προς πώληση εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός και στις θύρες 24 και 26 (πάνω διάζωμα) τα οποία μπορούν να προμηθευτούν μόνο από τα εκδοτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

Θύρα 24 : 20€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 26 : 30€ (Παιδικά 10€)

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Κύμης και του Σταθμού Ειρήνης θα λειτουργήσουν ως εξής:

Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00
Το Σάββατο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα με την Ερμιονίδα και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 13:00.

Δώρο-έκπληξη από την ΠΑΕ
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ προαναγγέλει ένα δώρο για κάποιον τυχερό οπαδό της ομάδας.

«Δώρο έκπληξη περιμένει έναν τυχερό που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο ημίχρονο του αγώνα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα