Ακυρώθηκε λόγω του αγώνα η συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη

Gazzetta team
Ακυρώθηκε λόγω του αγώνα η συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη λόγω του αγώνα με την Ζάκυνθο, εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία.

Στην ακύρωση της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (5/3) συνέντευξη Τύπου προχώρησε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της Λαμίας, λόγω του εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (6/3) με αντίπαλο την Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

««Λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει αύριο Παρασκευή (6/3) η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ εν όψει του αγώνα με την Ζάκυνθο στο ΔΑΚ, η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη δεν θα πραγματοποιηθεί».

Παράλληλα ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους συμπαίκτες του για την συμπαράσταση τους στο οικογενειακό πρόβλημα το οποίο και αντιμετώπιζε, εξέδωσε ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» Θανάσης Γεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Θανάσης Γεωργίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τους συμπαίκτες του για την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση τους σε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε, αποδεικνύοντας το δέσιμο που υπάρχει στους κόλπους του Συλλόγου και την ανθρώπινη ευαισθησία που τους διακατέχει".

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα