Ουζουνίδης: «Η πρόκριση χάθηκε σήμερα»

Νίκος Τσιώκος
Ουζουνίδης: «Η πρόκριση χάθηκε σήμερα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η πρόκριση χάθηκε στο σημερινό ματς και όχι στο πρώτο με τον Ηρακλή, ενώ τόνισε πως ήταν πέναλτι του Κολοβού!

Στο σημερινό ματς με τον Ηρακλή και όχι στο πρώτο της Θεσσαλονίκης χάθηκε η πρόκριση για τον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Κολοβό, αν και ο Χουάντερσον δεν τον ακούμπησε, ενώ στάθηκε και στην απόφαση του Κοντονή για διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής χωρίς θεατές.

«Δεν ήταν να περάσουμε, φάνηκε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε τις φάσεις με Μπουμάλ και Γιάννου και το πέναλτι του Κολοβού στο τέλος για να περάσουμε.

Σήμερα χάθηκε η πρόκριση, όχι στο πρώτο ματς. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, θέλαμε να κάνουμε άλλες αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση στην επανάληψη, έγιναν τόσα φάουλ στον Κολοβό που δεν δόθηκαν», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το πέναλτι: «Για μένα, όπως το είδα από τον πάγκο, το πέναλτι ήταν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν προκατειλημμένος με τον Κολοβό στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απόφαση που πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής για διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας χωρίς κόσμο: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Σε λίγο θα παίζουμε χωρίς προπονητές και μετά χωρίς παίκτες. Είναι αποφάσεις αυτές;».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα