Λάτσιο - Νάπολι 1-1

Λάτσιο - Νάπολι 1-1

bet365

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia έχει η Νάπολι μετά το 1-1 με την Λάτσιο στη Ρώμη.

Παρτενοπέι και Λατσιάλι κοντράρονται στο πρωτάθλημα για την έξοδο στο Champions League αλλά και στον ημιτελικό του κυπέλλου (Γιουβέντους-Φιορεντίνα ο άλλος), με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να έχει πλέον το προβάδισμα και στα δύο μέτωπα. Η Λάτσιο προηγήθηκε με τον Κλόζε στο «Ολίμπικο» αλλά ο Γκαμπιαντίνι ισοφάρισε για τη Νάπολι, η οποία έβαλε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και θα περιμένει πιο ήρεμα την ρεβάνς στο «Σαν Πάολο».

Το ματς ήταν από την αρχή ανοιχτό, με την Λάτσιο να πλησιάζει πρώτη στο γκολ στο 9', όταν η μπάλα πήγε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Κλόζε μετά από κόρνερ. Η Νάπολι απάντησε στις ευκαιρίες στο 19' αλλά ο Γκαμπιαντίνι από καλή θέση, μετά την πάσα του Μέρτενς, σούταρε αδύναμα. Οι Παρτενοπέι πήραν για τα επόμενα λεπτά τον έλεγχο και στο 27' είχαν την καλύτερη τους φάση, με τον Ιγουαΐν να μην καταφέρνει από κοντά να βρει με δύναμη την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα μετά την πάσα του Μέρτενς. Αφού δεν έγινε το 0-1 εκεί, έγινε το 1-0 στο 33', όταν ο Φελίπε Αντερσον πέρασε την κάθετη για τον Κλόζε και αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αντούχαρ! Οι Λατσιάλι, μάλιστα, θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος αλλά στο 44' ο Αντούχαν απέκρουσε το σουτ του Κλόζε από κοντά και στην επαναφορά ο Μπρίτος απομάκρυνε πριν την γραμμή το πλασέ του Φελίπε Αντερσον.

Στην επανάληψη η Νάπολι μπήκε πολύ πιο δυνατά και το έδειξε άμεσα. Στο 50' ο Νταβίντ Λόπεθ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, είδε την μπάλα να πάει στο οριζόντιο δοκάρι, στο 54' ο Μπερίσα απέκρουσε το σουτ του Γκαμπιαντίνι και στο 58' ήρθε το 1-1 από το πλασέ του Ιταλού φορ στην κενή εστία, μετά την ασίστ του Ιγουαΐν που είχε αποφύγει και τον πορτιέρε! Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως αλλά ο Αντούχαρ απέκρουσε το καλό σουτ του Κλόζε εκτός περιοχής και στα επόμενα λεπτά ήρθαν τα νεύρα ανάμεσα στον Γερμανό φορ και τον Αλμπιόλ, με τη Νάπολι να ελέγχει το ματς. Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους αλλά μάλλον δεν επηρέασαν την εξέλιξη του ματς αφού το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στους Ναπολιτάνους για τη ρεβάνς του «Σαν Πάολο».

Λάτσιο (Στέφανο Πιόλι): Μπερίσα, Μπάστα, Ντε Φράι, Μαουρίτσιο, Ράντου, Κατάλντι, Μπίλια, Παρόλο, Καντρέβα (72' Κεϊτά), Κλόζε (82' Περέα), Φελίπε Αντερσον.

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μέστο, Αλμπιόλ, Μπρίτος (77' Κουλιμπαλί), Γκουλάμ, Ινλέρ, Νταβίντ Λόπεθ, Ντε Γκουζμάν (81' Χάμσικ), Γκαμπιαντίνι (73' Καγιεχόν), Μέρτενς, Ιγουαΐν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα