Μπάγερν - Μπράουνσβαϊγκ 2-0

Gazzetta team
Μπάγερν - Μπράουνσβαϊγκ 2-0

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Μπάγερν, που επιβλήθηκε 2-0 της Μπράουνσβαϊγκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Πρόκριση και για την Γκλάντμπαχ (2-0 την Όφενμπαχ).

Η Μπάγερν δεν φόρτσαρε, είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πήρε εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά μετά τη νίκη της 2-0 επί της Μπράουνσβαϊγκ. Το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα και μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος ίσως το μόνο που θα μείνει είναι το γκολ του Αλάμπα στο 1' των καθυστερήσεων. Ο Αυστριακός σκόραρε και για 3ο γύρο στο Κύπελλο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα, η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους Βαυαρούς να χάνουν κάποιες κλασικές ευκαιρίες και τον Γκέτσε να κάνει το τελικό 2-0 στο 57' με πανέμορφη ομαδική προσπάθεια. Αυτή ήταν η 15η σερί νίκη της Μπάγερν στο Κύπελλο, που είναι η καλύτερη επίδοση εδώ και 34 χρόνια στη διοργάνωση μετά τις 18 νίκες της Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Στους «8» η Γκλάντμπαχ
Οι Κίκερς το πάλεψαν, όμως η ποιότητα έκανε τη διαφορά και η Γκλάντμπαχ θα δώσει το παρών στα προημιτελικά. Για τους γηπεδούχους ήταν το ματς της χρονιάς και μπήκαν με πάθος από το ξεκίνημα, για να απειλήσει πρώτος από μακριά ο Κάπεκ στο 2' και να φτάσουν πολύ κοντά στο 1-0 στο 9', όταν η προσπάθεια του Μάιερ σταμάτησε στο δοκάρι! Χρειάστηκε να περάσουν 20' για να ισορροπήσουν οι φιλοξενούμενοι, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για τα πουλάρια. Στο 50' ο Μίλερ έκανε χέρι στην περιοχή και ο Κρούζε από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1! Οι παίκτες του Φαβρ έδωσαν χώρο μετά το γκολ, με τους γηπεδούχους να κάνουν λίγα πράγματα επιθετικά. Στο 74' ο Χέρμαν έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 για την Μπορούσια, κάτι που κατάφερε στο 83' και τα πάντα τελείωσαν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16»

Τρίτη (03/03)

Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν 2-0 (στην παράταση)

Άλεν-Χόφενχαϊμ 0-2

Ντιναμό Δρέσδης-Ντόρτμουντ 0-2

Φράιμπουργκ-Κολωνία 2-1

Τετάρτη (04/03)

Λειψία-Βόλφσμπουργκ 0-2

Μπίλεφελντ-Βέρντερ 3-1

Όφενμπαχ-Γκλάντμπαχ 0-2

Μπάγερν-Μπράουνσβαϊγκ 2-0

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα