Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βέρντερ 3-1

Gazzetta team
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Βέρντερ 3-1

bet365

Μεγάλη πρόκριση για την Αρμίνια, που επιβλήθηκε 3-1 της Βέρντερ, στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εύκολα η Βόλφσμπουργκ 2-0 στη Λειψία.

Η πρώτη έκπληξη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου στην Γερμανία έγινε, με την Αρμίνια να κερδίζει 3-1 την Βέρντερ και να παίρνει δίκαια την πρόκριση. Οι παίκτες του Σκρίπνικ μπήκαν δυνατά, έχασαν ευκαιρίες με τους Γκαρσία (7, 21') και Μπάρτελς (12'), όμως στο 32' ήρθε το σοκ για τους πράσινους, καθώς ο Γιούνγκλας μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια έκανε το 1-0, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε και πάλι με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή, τον Γιουνούζοβιτς να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 54' και τον Σούπαν να κάνει το 2-0 στο 57' μετά από κόρνερ! Οι παίκτες του Σκρίπνικ τα είχαν χαμένα, ο Βέστεργκαρντ πλησίασε στο γκολ στο 61' με εκτέλεση φάουλ, ενώ ανέβασαν ρυθμό μετά το 70'. Ζέλκε (71') και Γκέμπρε Σελασιέ (74') απείλησαν, ενώ στο 76' ήρθε το γκολ για την Βέρντερ με τον Φριτς στο 76'. Παρόλα αυτά, οι πράσινοι δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να «χτυπάνε» στην αντεπίθεση στο 84' και τον Γιούνγκλας να κάνει το τελικό 3-1! Σαν να μην έφτανε η ήττα για την Βέρντερ στο 89' αποβλήθηκε και ο Φριτς με δεύτερη κίτρινη...

Εύκολα η Βόλφσμπουργκ
Η Βόλφσμπουργκ έφυγε με νίκη 2-0 από τη Λειψία και θα δώσει το παρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ανέβασαν ταχύτητα μετά το 10' και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κλόστερμαν (17') και Ντάμαρι (19'), όμως εκείνοι που πήραν το προβάδισμα ήταν οι Λύκοι με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα. Στο 20' ο Ντε Μπρόινε έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε την ασίστ και ο Καλιγκιούρι έκανε το 0-1. Μετά το γκολ οι παίκτες του Χέκινγκ πήραν τα πάνω τους και έχασαν ευκαιρίες με τους Ντε Μπρόινε (28', 37') και Σίρλε, όμως το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τα πάντα από νωρίς, όταν στο 57' ο Κλόζε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σέφερ έκανε το 0-2. Οι Λύκοι κατέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια, έδωσαν χώρο, όμως απειλούσαν στην αντεπίθεση, με τον Ντε Μπρόινε (74', 76') να χάνει τις τελευταίες ευκαιρίες και το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16»

Τρίτη (03/03)

Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν 2-0 (στην παράταση)

Άλεν-Χόφενχαϊμ 0-2

Ντιναμό Δρέσδης-Ντόρτμουντ 0-2

Φράιμπουργκ-Κολωνία 2-1

Τετάρτη (04/03)

Λειψία-Βόλφσμπουργκ 0-2

Μπίλεφελντ-Βέρντερ 3-1

Όφενμπαχ-Γκλάντμπαχ (21:30)
Μπάγερν-Μπράουνσβαϊγκ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα