ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τον κόσμο στις κερκίδες»

ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τον κόσμο στις κερκίδες»

ΠΑΟΚ: «Θέλουμε τον κόσμο στις κερκίδες»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς θεατές. Στην ΠΑΕ θεωρούν πως αυτό δεν είναι μέτρο για ην καταπολέμηση της βίας, ούτε φυσικά και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Στον ΠΑΟΚ μετά την ντρίπλα που τους έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με την απόφασή του να μιλήσει μόνο με τους Μαρινάκη και Αλαφούζο αποφάσισαν να γίνουν πιο επιθετικοί. Έτσι λοιπόν μετά την απόφαση να μην υπάρχουν θεατές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο η ΠΑΕ πήρε θέση λέγοντας πως: «τα ματς πρέπει να διεξάγονται με κόσμο και μάλιστα και των δυο ομάδων». Επίσης υποστηρίζουν ότι ο χρόνος που κρατάει αυτή η "τιμωρία" του πρωταθλήματος δεν χρησιμοποιηθεί απλά για συζητήσεις πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα τουρνικέ και εφόσον η επαναξιολόγηση της απόφασης θα γίνει μετά τη συνάντηση Κοντονή-Πλατινί, πιστεύουμε ότι η ατζέντα ήδη διευρύνεται στις ουσιαστικές παρεμβάσεις που περιμένουμε και θέλουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα