Άμεσα το νομοσχέδιο του Κοντονή!

Gazzetta team
Άμεσα το νομοσχέδιο του Κοντονή!

bet365

Στο... τρίτο ημίχρονο της συνάντησης με τους φορείς του ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε την πρόθεσή του να καταθέσει νομοσχέδιο εντός 15 ημερών!

Ο Υπουργός, αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα ξανά αλλά χωρίς κόσμο, αποκάλυψε σε κουβέντα του με δημοσιογράφους τις προθέσεις του.

Τόνισε ότι οι αλλαγές θα είναι σημαντικές, επομένως θα είναι σαν νέο νομοσχέδιο και όχι απλά κάποιες τροπολογίες. Όσον αφορά τα κρούσματα βίας, με βάση τις παρεμβάσεις του θα τιμωρούνται με αυστηρά πρόστιμα πρόστιμα οι ομάδες των οποίων οι οπαδοί τα προκαλούν. Τα πρόστιμα αυτά θα είναι ανεξάρτητα από τα όσα θα επιβάλλει η αθλητική δικαιοσύνη, δηλαδή ουσιαστικά θα αποτελούν επιπλέον καμπάνα από την Πολιτεία!

Επίσης, πρόθεσή του είναι στις εκλογές της ΕΠΟ να ψηφίζουν τα σωματεία και όχι οι πρόεδροι των ενώσεων, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο βούληση να παρέμβει σε ζητήματα που οι προκάτοχοι του δεν παρέβαιναν, φοβούμενοι ότι θα θίξουν το αυτοδιοίκητο. Οι πειθαρχικές επιτροπές θα αποτελούνται αποκλειστικά από τακτικούς δικαστές, οι οποίοι θα προκύπτουν από κλήρωση. Στο συγκεκριμένο ζήτημα φέρεται να έχει συμφωνήσει η Ομοσπονδία.

Ο Κοντονής ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να αλλάξει το αυτοδιοίκητο και αυτό είναι κάτι που θα τονίσει και στη συνάντησή του με τον Μισέλ Πλατινί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει προτείνει να πηγαίνουν τα πρόστιμα των ΠΑΕ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω της ΓΓΑ. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, πάντως, η ΕΠΟ δεν έχει συμφωνήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα