Έναν μήνα εκτός ο Τσουράκης και ατομικό ο Μαχλελής

Έναν μήνα εκτός ο Τσουράκης και ατομικό ο Μαχλελής

bet365

Ο Πλατανιάς επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη με τον Τσουράκη να τίθεται off για έναν μήνα, τον Μαχλελή να κάνει ξανά ατομικό και τον Μιλούνοβιτς να μετέχει σε μέρος του προγράμματος.

Τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια το πρωί και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης το απόγευμα περιλάμβαναν οι προπονήσεις της Τετάρτης στον Πλατανιά. Έναν μήνα, περίπου, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Θανάσης Τσουράκης καθώς, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει για μία ακόμη εβδομάδα ο Γιώργος Μαχλελής, ο οποίος επανέρχεται σταδιακά μετά τον τραυματισμό του. Σε μέρος του προγράμματος μετείχε ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Η προπόνηση της Πέμπτης θα αρχίσει στις 11 το πρωί, στο Μάλεμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα