Κανονικά θα εκτίσει την ποινή ο Παναθηναϊκός

Κανονικά θα εκτίσει την ποινή ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Κανονικά θα εκτίσει την ποινή ο Παναθηναϊκός

bet365

Σύμφωνα με τι πρώτες ενδείξεις, ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών ανεξάρτητα από τα μέτρα του Σταύρου Κοντονή για αγώνες χωρίς κόσμο.

Η κυβέρνηση έβγαλε το ''λουκέτο'' από το ποδόσφαιρο και το έβαλε στις θύρες των γηπέδων. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι ήδη τιμωρημένος για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων και με 2 ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τι πρώτες ενδείξεις, οι «πράσινοι» αναμένεται να εκτίσουν κανονικά την ποινή τους, ανεξάρτητα από την απόφαση του Σταύρου Κοντονή που συνέπεσε με την τιμωρία του «τριφυλλιού».

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει χωρίς κόσμο τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν δεν ''μετρούσε'' ως πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το «τριφύλλι» θα κινδύνευε να παίξει τρεις αγώνες σε άδειο γήπεδο ίσως και τέσσερις(όσες απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος), ανάλογα με την απόφαση του Κοντονή για την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Επειδή, πάντως, αυτό που γίνεται είναι πρωτοφανές και δεν προβλέπεται από τον πειθαρχικό κώδικα, δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να υπάρξει ανατροπή δεδομένων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα