Ενοχλήσεις ο Ελαμπντελαουί

Ενοχλήσεις ο Ελαμπντελαουί

Ενοχλήσεις ο Ελαμπντελαουί

bet365

Απρόοπτο στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη με τον Ελαμπντελαουί να νιώθει ενοχλήσεις και να αποχωρεί κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως αναφέρθηκε από τους Πειραιώτες.

Το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για την συνέχεια της Σούπερ Λιγκ και ενόψει Κυπέλλου. Έγινε πολλή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων και στην συνέχεια έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στην τακτική.

Ο Ελαμπντελαουί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο δεξιά και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, αφού για προληπτικούς λόγους αποχώρησε. Αυτό έγινε προκειμένου να προστατευθεί ενώ το ιατρικό τιμ θα τον δει ξανά την Πέμπτη. Γενικότερα η κατάστασή της υγείας του θα επανεκτιμηθεί. Θεραπεία έκανε ο Φουστέρ, όπως και ο Γιαννιώτης και ενώ ο Στρέζος έκανε ατομικό. Την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα