Περίκο: «Μας φερόταν σαν σκυλιά»

Περίκο: «Μας φερόταν σαν σκυλιά»

Gazzetta team
Περίκο: «Μας φερόταν σαν σκυλιά»

bet365

Νέες δηλώσεις κατά του Βαγγέλη Πλεξίδα έκανε ο Περίκο στα ισπανικά Μέσα, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της Λάρισας φερόταν στους παίκτες σαν... σκυλιά και αποχαιρέτησε με επιστολή του τους φίλους της ΑΕΛ.

«Ήμασταν πέντε Ισπανοί στην ομάδα του Δεκέμβριο και μετά έμεινα μόνο εγώ. Ο πρόεδρος μας συμπεριφερόταν σαν σκυλιά. Μου έδωσε ένα χαρτί να υπογράψω κι εγώ αρνήθηκα» δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».

Λίγο αργότερα με επιστολή του αποχαιρέτησε τους φίλους της Λάρισας:

«Θέλω να πω αντίο στη Λάρισα μέσα από αυτή τη δήλωση και να σας ευχαριστήσω όλους βαθιά για την υποστήριξη που είχα από τους οπαδούς της ΑΕΛ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλω να ξέρετε ότι από τότε που ήρθα στην Λάρισα, ένιωθα πολύ αγάπη και υποστήριξη, στοιχεία που με έκαναν να νιώθω υπέροχα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Θα σας ζητήσω να με συγχωρέσετε γιατί δεν είμαι σε θέση να παίξω όπως κάνω συνήθως, αλλά και γιατί έχω χάσει το τελευταίο δίμηνο τη χαρά και το πάθος για να παίζω ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί είχα πολλά προβλήματα σε όλους τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΛ, τον μάνατζερ μου και τον πρόεδρο της ομάδας. Με έκαναν να νιώσω εξαπατημένος, ταπεινωμένος και ήταν δύσκολο για μένα.

Είμαι πολύ λυπημένος, αφήνω πολλούς φίλους στην πόλη και ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά όσους με βοήθησαν στην προσωπική μου ζωή. Από την άλλη πλευρά, θα ήθελα επίσης να σας μεταφέρω πως είναι πραγματική ντροπή, ένας κόσμος τόσο μεγάλος και υπέροχος, να υπομένει και να στηρίζει ένα άτομο όπως αυτόν τον πρόεδρο που δημιουργεί αναστάτωση και ατιμάζει αυτό για το οποίο εσείς πολεμάτε! Είναι πολύ άδικο και οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν το αξίζουν!

Έκανα προσπάθεια για να τελειώσω τη χρονιά με την ΑΕΛ και να φτάσουν όλοι μαζί στην επίτευξη του στόχου που έχουμε, αλλά ήταν αδύνατο με το τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη! Αυτός ο άνθρωπος μου επιτέθηκε και με απείλησε. Είμαι εδώ μόνος, αρκετά φοβισμένος και δεν το άντεξα άλλο. Η οικογένειά μου από την Ισπανία ανησύχησε πάρα πολύ για μένα και το έχουν πάρει πολύ άσχημα όλο αυτό!

Ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε και να ξέρετε ότι πάντα θα έχω τη Λάρισα και τους οπαδούς της στην καρδιά μου. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο με όλη μου τη δύναμη, ελπίζω ότι σύντομα θα βρείτε κάποιον να βοηθήσει την ΑΕΛ να φτάσει στη Super League και θα σας είστε πολύ χαρούμενοι.

Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!!!

Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!!!

ΑΕΛαααααρα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα