Ευχαριστεί την Αστυνομία η Επισκοπή

Ευχαριστεί την Αστυνομία η Επισκοπή

Gazzetta team
Ευχαριστεί την Αστυνομία η Επισκοπή

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί την Αστυνομία για την συνεργασία της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξέδωσε η διοίκηση της Επισκοπής.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαριστούν την Αστυνομία για την συνεργασία της στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, προέβη η διοίκηση της Επισκοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εντύπωση που άφησε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Επισκοπής με την ΑΕΚ σε αγωνιστικό μα και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν το κυρίαρχο θέμα των ημερών στην πόλη μας. Το ΔΑΚ Γάλλου, ελέω ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος, γέμισε με πολύ κόσμο μετά από πάρα πολύ καιρό.
Το όνομα της ΑΕΚ αλλά και το ενδιαφέρον για ένα τόσο μεγάλο ματς ιστορικής –για το Ρέθυμνο- αλλά και βαθμολογικής σημασίας για τις δύο ομάδες, προσέλκυσε πολύ κόσμο από κάθε άκρη του νησιού όσο και από την Αθήνα όπου ταξίδεψαν φίλοι των συνδέσμων της Ένωσης.
Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι, δεν συνέβη ούτε ένα αμελητέο περιστατικό. Η ΠΑΕ Επισκοπή που συσκέφθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου προεξάρχοντος του Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου Λαγουδάκη, ακόμη και λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα της περασμένης Κυριακής, απέδειξαν ότι, όταν υπάρχει άρτια συνεργασία, τα πάντα μπορούν να τεθούν υπό έλεγχο καθώς τηρήθηκε στο ακέραιο η ασφάλεια καθώς και η ομαλή πρόσβαση κι αποχώρηση των φιλάθλων-πολιτών από το στάδιο ΔΑΚ Γάλλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα