Παναθηναϊκός: Τουρνουά στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Τουρνουά στο Κορωπί

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τουρνουά στο Κορωπί

bet365

Την ευκαιρία να... διασκεδάσουν στην προπόνηση, είχαν την Τετάρτη οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στο Κορωπί.

Χωρίς νέα προβλήματα και μοναδικό αυτό του Κάρλος Ζέκα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αν γίνει πρωτάθλημα... Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερις ομάδες και τους έβαλε να παίξουν τουρνουά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις... γνωστές κόντρες που υπάρχουν σε ανάλογες φάσεις. Εκτός από τον Πορτογάλο, έλειπε και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει άδεια...

Προπόνηση ανά θέση

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, προπόνηση ανά θέση και γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα