«Μήνυμα» Γκαλιάνι σε Ιντσάγκι

«Μήνυμα» Γκαλιάνι σε Ιντσάγκι

Κώστας Ζάλιαρης
«Μήνυμα» Γκαλιάνι σε Ιντσάγκι

bet365

Γεμάτη νόημα ήταν η παρουσία του Αντριάνο Γκαλιάνι στην προπόνηση της Μίλαν, την Τρίτη, με φημολογία που έχει ξεσπάσει να θέλει τον κόουτς της ομάδας να έχει διορία μόλις... ενός ματς για να σώσει το μέλλον του.

Ο γενικός διευθυντής των «ροσονέρι» βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, την Τρίτη, παρακολούθησε την προπόνηση και είχε συνομιλία με τον Φίλιπο Ιντσάγκι, τον βοηθό του, Μάουτο Τασότι και το ιατρικό επιτελείο, αφού εξέφρασε τα παράπονά του και ήθελε να μάθει για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και έχουν κοστίσει στην ομάδα.

Η ισοπαλία (1-1) με την Κιέβο, έχει κάνει... αφόρητη την πίεση στον Ιντσάγκι που σύμφωνα με φημολογία που έχει ξεσπάσει, έχει διορία... ενός ματς για να ανατρέψει την κατάσταση και να γλιτώσει την απόλυση.

Το επόμενο ματς είναι απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, το Σάββατο στο «Σαν Σίρο» κι αν θέλει ο άλλοτε θρύλος των Γιουβέντους και Μίλαν να παραμείνει στον πάγκο του συλλόγου του Μιλάνου, θα πρέπει να καταστρώσει πλάνο νίκης και οι παίκτες του να το εφαρμόσουν σωστά στο γήπεδο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα