Σαλίνο: «Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς»

Σαλίνο: «Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς»

Gazzetta team
Σαλίνο: «Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς»

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο χαρακτήρισε θαύμα το γεγονός ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο ντέρμπι της Λεωφόρου, τάχθηκε υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος και τόνισε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος.

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα δύο χρόνια και σε κάθε κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό υπάρχουν επεισόδια. Πέφτουν αντικείμενα, οι οπαδοί μπαίνουν στο γήπεδο και πολλά ακόμη. Από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς στο τελευταίο παιχνίδι» δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός στη Notícias do Dia.

Καταλήγοντας, τάχθηκε υπέρ της απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος: «Πάντως, πιστεύω ότι η διακοπή είναι καλή κίνηση. Τους έδωσε χρόνο να συσκεφθούν και να λάβουν τις αποφάσεις που θα έπρεπε να έχουν βέβαια πάρει εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει να εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων, όχι μόνο τη δική μας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και των φιλάθλων. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα