Αποφασίζουν την Τετάρτη Τσίπρας-Κοντονής για το Πρωτάθλημα

Gazzetta team
Αποφασίζουν την Τετάρτη Τσίπρας-Κοντονής για το Πρωτάθλημα

bet365

Οι επαφές του Σταύρου Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα θα καθορίσουν το αν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Σενάριο για αγώνες με κλειστές θύρες!

Το gazzetta.gr σας μετέφερε νωρίτερα τον προβληματισμο του Σταύρου Κοντονή για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης που ακολούθησαν το τελευταίο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, ο Υφυπουργός εξακολουθεί αν είναι προβληματισμένος και για το λόγο αυτό προχώρησε στην συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο.

Οι ισχυροί άνδρες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μετέφεραν στον Κοντονή τα όσα συμφώνησαν στην χθεσινή συνεδρίαση της Super League και συμφώνησαν στην ανάγκη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και τη λειτουργία του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, όπως και στην αυστηροποίηση των ποινών που θα επιβάλλονται στις ομάδες για επεισόδια βίας. Οι πρόεδροι των «αιωνίων» συμφώνησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού και στην ανάγκη να διακόπτονται στο εξής οι αγώνες σε περίπτωση επεισοδίων.

Ωστόσο, παρότι οι δύο πρόεδροι έδειξαν με τη στάση τους θετικοί στα αυστηρά μέτρα και παρά τις δεσμεύσεις των εκπροσώπων της Super League, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει ακόμα ακόμη καταλήξει στην απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο θέμα θα είναι το αντικείμενο νέας συνεργασίας που θα έχει την Τετάρτη (4/3) με τον Πρωθυπουργό. Ο Κοντονής θέλει να ανακοινώσει την κυβερνητική απόφαση μετά από τη συνάντησή του με τις διοικήσεις ΕΠΟ και Superleague που θα γίνουν επίσης την Τετάρτη και συγκεκριμένα στις 15.00. Και δεν αποκλείονται εκπλήξεις, ακριβώς επειδή ο υφυπουργός δεν αρκείται στις διαβεβαιώσεις των παραγόντων.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «είναι πιθανόν το πρωτάθλημα να μη διεξάγεται στο εξής με τις προηγούμενες συνθήκες». Γι’ αυτό και κυκλοφορεί σενάριο που φέρει τον υφυπουργό Αθλητισμού να σκέφτεται μέχρι και το ενδεχόμενο να ζητήσει από την Superleague να κάνει αγώνες με κλειστές θύρες.

Το δεδομένο είναι πάντως ότι ακόμη δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση για αυτή την υπόθεση. Γι’ αυτό και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι επαφές του Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα πριν από την αυριανή συνάντηση με τις διοικήσεις του ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα