Η τακτική της «σιγής»

Η τακτική της «σιγής»

Νίκος Αθανασίου
Η τακτική της «σιγής»

bet365

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα επιλέγει την... σιωπή, ρίχνοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Μετά την χειμαρρώδη και εναντίον όλων συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου το περασμένο Σάββατο στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει την τακτική της σιωπής. Δεν είναι τυχαία η συμπεριφορά των «πρασίνων» τόσο μετά την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας όσο και έπειτα από την συνάντηση στο υπουργείο, με τον Σταύρο Κοντονή και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Δευτέρα το «τριφύλλι» δεν διέρρευσε το παραμικρό. Ούτε μετά και την διαρροή για «συγγνώμη Αλαφούζου», η οποία και δεν ισχύει. Η ίδια λογική και το βράδυ της Τρίτης παρά την τοποθέτηση του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει επιλέξει να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης. Κάτι το οποίο δεν συνηθίζει. Εξάλλου το τελευταίο που μπορεί να τον «κατηγορήσει» κάποιος είναι το ότι βάζει νερό στο κρασί του.

Προφανώς ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει κρυφούς άσους στο μανίκι του ενόψει της συνέχειας σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την ερχόμενη εβδομάδα είναι και η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του ντέρμπι. Ίσως κι αυτό να παίζει τον ρόλο του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα